De Geldersche Makelaar

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Verandering gezinssamenstelling

Verandering gezinssamenstelling

Een verandering in de gezinssamenstelling gaat soms gepaard met een wens naar een ander huis. Bij de komst van kinderen of het vertrek ervan komt u voor keuzes te staan waarin wij u graag behulpzaam zijn.

 

De geboorte van een kind is een mooi moment in het leven van de ouders. Of het nu het eerste, tweede, derde of vierde kind is, het blijft speciaal. Wanneer het bij de zwangerschap al duidelijk is dat uw huidige woning niet meer voldoet, komt u voor vragen te staan.

 

  • Is het reëel om nog voor de bevalling te verhuizen of moeten we juist wachten tot de baby er is?
  • Kunnen we een groter huis betalen en wat is onze huidige woning waard?
  • Welke eisen stellen we aan een gezinshuis? Tuin? Gelijkvloers? Zes kamers?
  • Kunnen we beter de onze woning verbouwen voor meer ruimte?

 

Dit is het moment om bij ons aan te kloppen voor hulp. Om een duidelijk beeld voor uzelf te creëren. Ga een vrijblijvende gesprek aan neem ons mee in uw wensen. Wij bekijken dan samen wat haalbaar is en wat de beste en meest comfortabele strategie is. Het zou zo maar kunnen dat u het beste uit bent met een verbouwing. Omdat wij bij veel mensen over de vloer komen, zien we veel creatieve oplossingen voor soortgelijke problemen.

 

Het verlangen naar een tuin ontstaat vaak bij de komst van kinderen. En ook naar meer ruimte naarmate ze ouder worden. Eerst een gedeelde speelkamer, daarna een eigen kamer waar een groot bureau in past en tot slot een kamer met ruimte voor een tweepersoonsbed.

 

En op het moment dat kinderen hun vleugels uitslaan en het ouderlijk huis verlaten, verandert de situatie weer. Dan zijn die grote kinderkamers ineens niet meer nodig en is alleen een logeerkamer afdoende.

De Geldersche makelaar - Pascal Zuidwijk Makelaar K-RMT

De oplossing ligt altijd voor je en binnen handbereik!

Pascal Zuidwijk Makelaar Taxateur RM/RT