Mijn favorieten

Uw makelaar in Doorwerth

De Geldersche makelaar is een kantoor in Doorwerth dat zich richt op de 6 dorpen, Oosterbeek, Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Wolfheze en Renkum. Persoonlijke benadering en professionaliteit zijn onze basis normen. Maar met alleen goed luisteren verkoop je geen huis. Het gaat om wat men met de informatie doet! 

Elk huis krijgt van ons een eigen marketing plan. Duidelijk vaststellen wat de doelgroep is en dan deze doelgroep naast Funda, benaderen op Facebook. Echter als de doelgroep de ouderwetse benadering vereist dan is dat de gewezen manier. Niet elke doelgroep houdt zich namelijk bezig met social media.
Ongeacht de doelgroep zijn de allernieuwste technieken wel van belang. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van 3D/Virtual tour zodat uw huis een optimale presentatie krijgt. Door de presentatie zo uitgebreid mogelijk te doen komt u ook zo hoog mogelijk te staan op Funda. 

Tevens zijn de eerste 3 maanden van de verkoop het belangrijkst. Dus dan moet het gebeuren. Snelheid van handelen is van belang om het juiste momentum te pakken. Wat veel gebeurd is dat men eerst de ene manier uitprobeert, namelijk alleen Funda en daarna pas verder gaat met Facebook en youtube. Maar waarom wachten? Ook voor deze media gelden dezelfde eerste 3 maanden. Dus elk huis moet starten met een volledige campagne! 

Bij elke marketing campagne hoort ook feedback. Dus wekelijks zullen wij contact onderhouden met onze klanten wat de beste manier is om verder te gaan. Alleen afwachten is in de huidige maatschappij geen goede verkoopstrategie. 

Ook wat betreft aankoop moet men snel zijn. Bij een krimpend aanbod van woningen worden geliefde woningen snel en vaak zelfs al voordat ze op Funda staan verkocht. Als aankoop makelaar onderhouden wij goede contacten met de collega makelaars, zodat ook wij weten wat er op de markt gaat komen voordat het op Funda staat. Ook in de aankoop geldt snel handelen en dat betekent zo snel mogelijk bezichtigen wanneer u iets ziet. En een goede aankoopmakelaar zorgt dat hij die tijd vrijmaakt en dat zo snel mogelijk regelt!

De oplossing ligt altijd voor je en binnen handbereik! 
- Pascal Zuidwijk Makelaar K-RMT 
Verberg kaart

Vestiging:

De Geldersche Makelaar B.V.

DOORWERTH

Richtersweg 368
6865 GV Doorwerth
KvK nummer: 69041520
BTW nummer: NL857702452B01