Pascal Zuidwijk | Makelaar Taxateur RM/RT

Geldersche-makelaar_pasfoto-220x220

De oplossing ligt altijd voor je en binnen handbereik!

Pascal Zuidwijk Makelaar taxateur RM/RT

Uw makelaar in Doorwerth

De Geldersche Makelaar is een makelaarskantoor in Doorwerth. Met als focus de Zuidelijke Veluwezoom: van Oosterbeek t/m Wageningen. Persoonlijke benadering, eerlijkheid en professionaliteit zijn onze basisnormen. Goed luisteren en vakmanschap doen de rest.

 Gerichte verkoopstrategie
Elk huis dat wij mogen verkopen krijgt van ons een eigen marketingplan. We stellen de doelgroep vast en benaderen deze naast Funda ook op Facebook. Mocht de doelgroep zich niet zo met social media bezighouden dan verkiezen we natuurlijk de ouderwetse benadering.

Wel zetten we altijd de nieuwste technieken in voor een optimale presentatie. Wij zetten 3D in voor een virtuele rondleiding door het huis. Door onze uitgebreide presentatie zult u merken dat uw huis hoog op Funda komt te staan.

 

Huis verkopen via de Geldersche makelaar

De eerste 3 maanden van de verkoop zijn het belangrijkst. Dus dan moet het gebeuren. Snelheid van handelen en een integrale aanpak op zowel Funda als Facebook is daarom van belang. We starten direct bij de verkoop van een huis met een volledig campagne en wachten niet de werking van Funda af. Want voor je het weet zijn die eerste 3 maanden voorbij en daalt uw huis in aandacht (en waarde).

Bij elke marketingcampagne hoort feedback. Dus wekelijks houden we contact en overleggen we de vervolgstappen. Afwachten wat ‘een huis doet’ komt u bij ons niet tegen. Dat past niet in de huidige tijd van snel handelen en flexibel zijn.

Huis aankopen via de Geldersche Makelaar

Ook bij aankoop is snelheid op zijn plaats. Bij een krimpend aanbod zijn geliefde woningen snel en vaak zelfs al verkocht voordat ze op Funda staan. Als aankoopmakelaar onderhouden wij goede contacten met de collega-makelaars, zodat wij op voorhand weten wat er op de markt gaat komen.  Ook in de aankoop geldt snel handelen. Dat betekent zo snel mogelijk bezichtigen wanneer er een interessant huis langskomt. Als aankoopmakelaar vinden wij het normaal daarvoor direct tijd vrij te maken.

angelique-2-220x220

Als u een vraag heeft bel ons gerust, ik zal u graag verder helpen!

Angelique van den Brink Medewerkster binnendienst