Mijn favorieten

Aankoop

 
In de huidige markt waarin het aanbod afneemt is het vaak moeilijk om op tijd erbij te zijn. Als aankoop makelaar ben ik in nauw contact met alle makelaars in de omgeving en weet dus al voordat een huis op Funda komt of die naar uw wens is. 

Maar ook als u al een woning gevonden heeft maar niet weet hoe dit nu zo goed mogelijk af te handelen sta ik voor u klaar. Onderhandelen is een vak en het belangrijkste daarin is luisteren en de grenzen weten. Elk bod moet je kunnen onderbouwen. Maar buiten de onderhandeling is het ook belangrijk om niet voor verrassingen te komen staan met betrekkingen tot uw nieuwe woning. Welke juridische beperkingen liggen er op de woning. Hoe zit het met asbest. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de valkuilen bij de aankoop van een woning. 

Ik vind dat de courtage niet mag verschillen per woning. Iedereen verdient dezelfde aandacht en elke woning heeft zijn eigen uitdagingen voor een makelaar. Daarom hanteer ik ook 2 standaard tarieven voor de aankoop. . 

Gerichte aankoop   €1500 
Zoekopdracht         €3000 

Bij een gerichte aankoop begeleid ik u in de onderhandeling en ga ik mee met de bezichtiging. Ook de bouwkundige keuring verzorg ik voor u. 
Maar ook deze dienst stopt niet bij het tekenen van de koopovereenkomst. Ook voor alle opkomende vragen daarna bent u bij mij welkom. 

Bij een zoekopdracht ga ik voor u opzoek naar een geschikte woning. Daarbij zitten de bezichtigingen en natuurlijk al het andere wat ook bij de gerichte aankoop zit. 

In overleg is er ook een bezichtigingarrangement mogelijk waarbij u overnacht in een lokaal hotel en op uw gemak meerdere huizen kunt bezichtigen. Tevens kunt u dan al kennis maken met de omgeving.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring