Aankoop

In de huidige markt van schaarste is het vaak een kunst om op tijd te zijn. Als aankoopmakelaar staan wij in nauw contact met alle makelaars in de omgeving. We weten op voorhand al of het huis van uw dromen op Funda komt.

Ook als u al een huis op het oog hebt, dan behoeden wij u voor valkuilen. Zo is onderhandelen een vak apart; het belangrijkste daarin is luisteren en de grenzen weten. Elk bod moet je kunnen onderbouwen. En welke juridische beperkingen liggen er op de woning? Hoe zit het met asbest? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van verrassingen waarop wij voorbereid zijn.

Tarieven

Wij zijn van mening dat iedereen dezelfde aandacht verdient en dat elke woning zijn eigen uitdagingen kent. Vandaar dat bij ons de courtage niet afhankelijk is van de waarde van de woning. Wij hanteren 2 standaardtarieven bij het aankopen van een huis:

  • Bij gerichte aankoop.
  • Bij zoekopdracht.

Gerichte koop

Bij een gerichte aankoop gaan we mee met de bezichtigingen, verzorgen we een bouwkundige keuring en begeleiden wij u in de onderhandeling tot en met het tekenen van de koopovereenkomst. Maar ook daarna helpen wij u bij alle opkomende vragen.

Zoekopdracht

Bij een zoekopdracht gaan we actief opzoek naar een geschikte woning. Dit gaat verder dan u verwacht. Natuurlijk begeleiden we de bezichtigingen en alles wat ook bij de gerichte aankoop hoort.

In overleg is er ook een bezichtigingsarrangement mogelijk waarbij u overnacht in hotel in de directe nabijheid. Zo kunt u op uw gemak meerdere huizen bezichtigen en kennismaken met de omgeving. Bekijk voor een eerste inspiratie de informatie over plaatsen in ons werkgebied.

Neem contact op